Om oss
Nyheter
Vedsalg
USTrucks
Chromepolish
Kontakt

VEDPRISER

 

Vi selger Norskprodusert Bjørk og Blandingsved i 1000 liters sekker og hengerlass på vårparten.

Vi er behjelpelig med utkjøring av veden mot et lite pristillegg, avhenger av hvor du bor, kontakt for pris! 

Vi kjører ut med biltilhenger og jekketralle, hengeren er utstyrt med tipp så der underlaget ikke tilater jekketralle har vi muligheten til å tippe av pallene. 


Grunnet stor vedmangel siste 2 vintre kan det lønne seg og kjøpe vinterveden på vårparten. Vi selger også råved i hengerlass som blir tippet hjemme hos deg på våren. Vi bruker en tipphenger etter bil som er forholdsvis smidig i terrenget i forhold til en stor traktor. Så kan man stable opp veden selv og la sommernvarmen tørke den. Dette blir rimligere enn å kjøpe sekker. Vedlasset på bildet under tilsvarer 8 paller à 1000 liter. En vanlig familie bruker som regel 5-7 paller i løpet av en vinter.

 .

 .

Ved bestilling/spørsmål kontaks oss på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it eller pr Tlf: 975 00 309


PRISER:


BLANDINGSVED 1000 LITERS SEKK:  750,- Kr.

BJØRKEVED 1000 LITERS SEKK: 850,- Kr      

FULL HENGER M/ BJØRKEVED TIPPET PÅ GÅRDEN   5500,-  Kr.

FULL HENGER M/ BLANDINGSVED TIPPET PÅ GÅRDEN   4800,-  Kr.  

(På Øvre Romerike, Nedenfor Kløfta og Hadeland kommer det ett lite Pristillegg. Disse lassene kan vi kjøre ut i hele Akershus!)


HALV HENGER M/ BJØRKEVED TIPPET PÅ GÅRDEN   3000,-  Kr.

HALV HENGER M/ BLANDINGSVED TIPPET PÅ GÅRDEN   2700,-  Kr.  

(På Øvre Romerike, Nedenfor Kløfta og Hadeland kommer det ett lite Pristillegg. Disse lassene kan vi kjøre ut i hele Akershus!)


Ett fullt las med blandingsved. Tilsvarer 8 - à 1000 l paller!


Tennnbriketter:

En pakke inneholder 100 briketter.  Pris kr: 40,- pr pakke.

Nopros Tennbriketter kommer nå i ny pakning. Vi har byttet ut den unødvendig plasskrevende boksen i hard papp og plast i bunn og lokk, med en hendig og mer miljøvennlig eske.

Esken rommer 100 tennbriketter som før, den tar mye mindre plass og er lettere å destruere etter bruk. Vår nye eske er en konsekvens av at vi ønsker å ta miljøansvar. Enkelte av våre konkurrenter får produsert tennbriketter langt fra Norge. Nopros Tennbriketter blir produsert på Notodden. Det betyr mindre frakt som igjen er en miljøvennlig løsning. I tillegg gir tennbrikettene arbeid og en meningsfylt hverdag til en del av våre ansatte. Vi håper du blir fornøyd med tennbrikettene!

Innhold:Nopros Tennbriketter er laget av porøs trefiber tilsatt voks. Brikettene brenner i 7 – 8 minutter, soter minimalt og brenner også på fuktig underlag. Nopros Tennbriketter er et velegnet og effektivt hjelpemiddel for å fyre opp i peiser, ovner, turbål, grill e.l.Pris kr: 40,-


 
Publiseringsløsning er levert av Kaarfald Service.